Maintenance Engineering en Consultancy

Onze producten en diensten lopen uiteen van de opzet van onderhoudsconcept, begeleiding bij het maken van onderhoudsplannen.

Onderhoudsconcepten

Wij implementeren zowel algemene onderhoudsmethodieken als TPM, RCM2, RBI als combinaties van deze methodieken en passen dit aan uw behoefte. Ook een review van een bestaande werkwijze, waarbij de sterke en zwakke punten van de organisatie meegenomen worden om tot een praktische aanpak van een verbetertraject te komen.

Maintenance engineering en consultancy

Optimalisatie en verdere uitwerking onderhoudsbeheerssystemen, Opzet preventief en toestandsafhankelijk onderhoud, optimalisatie reservedelenbestand, onderhoudswerkinstructies. Borgen en bijsturen onderhoudsconcepten. Ook life cycle costing.

Reliability engineering

Beoordeling betrouwbaarheid, beschikbaarheid en onderhoudbaarheid. Debottlenecking, bepaling overall equipement effectiveness (OEE).

selectie, opzet en optimalisatie van onderhoudsbeheersysteem

Welk onderhoudsbeheerssyteem past bij uw bedrijf, uw cultuur en werkwijze? Een (te) snelle keuze heeft grote impact op invoeringstijd, acceptatie en uiteindelijk resultaat. Brengt uw huidige systeem niet meer de resultaten die u voor ogen had? Loopt de implementatie vast en heeft u onvoldoende capaciteit beschikbaar? Door onze praktische ervaring kunnen wij u begeleiden om uw doelstelling te bereiken.